T   e   l   :  0 5 9 1     6 5   3 1   7 5

14. 08. 24
posted by: Super User
Hits: 7608

Kwaliteits- en certificeringstrajectencertificering-250pics


Alle organisaties zijn in beweging. Bij de één draait het om een betere efficiëntie, bij de ander om een marktbenadering. Bij de ene is een certificeringstraject de aanleiding, voor de andere gaat het over een nieuwe juridische - of politieke regelgeving die ingevoerd moet worden.

Certificering borgt een constante toetsing welke zichtbaar maakt wat werkt en wat er niet werkt. Certificatie demonstreert ook de bereidheid van mensen en organisaties om hun eigen intenties en systemen serieus te nemen en erop aanspreekbaar te zijn, niet alleen op korte termijn maar ook voor langere termijn. AdviCo Advies kan u ondersteunen bij het implementeren van diverse erkenningsnormen. Wij certificeren niet zelf, maar begeleiden u tijdens het certificeringtraject.

Veelal fixeren de managers zich op de inhoud van de verandering, waardoor het belevingsproces dat mensen moeten doormaken over het hoofd gezien wordt. Juist dit aspect binnen het proces is bepalend voor de succes van de verandering en creëert meerwaarde binnen de organisatie. De kracht van een organisatie neemt toe als je mensen zelf verantwoordelijk maakt voor de verandering. Wij staan voor verandering van binnenuit, vanuit de mensen zelf. Gericht op versterking van aanwezige talenten en kwaliteiten, daarbij verantwoordelijkheid nemen voor elkaar en voor het werk. Hierdoor raken werknemers verbonden en ontstaat er commitment vanuit de organisatie. AdviCo Advies kan u en uw werknemers ondersteunen in het begeleiden van een veranderingsproces.

Het uitvoeren van certificeringsaudits is in de regel voorbehouden aan certificerende instellingen die onder toezicht staan van de Raad van Accreditatie of een vergelijkbaar toezichthoudend orgaan. Tevens kunnen wij u begeleiden bij het onderhouden van deze systemen. Ons motto is "keep it short and simple".

Wij kunnen u begeleiden bij de implementatie van de volgende kwaliteitssystemen en certificatie normen. Staat uw norm er niet tussen en bent u wel geïnteresseerd in onze dienstverlening, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

14. 08. 24
posted by: Super User
Hits: 13389

Marktverkenningen en haalbaarheidsonderzoekenmarktverkenning-250pics

Voordat u veel tijd en geld gaat stoppen in de introductie van een nieuw product of een nieuwe dienst of eventueel de invoering van een nieuw beleid, is het nuttig eerst een haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren. Vragen zoals ‘wat zijn de ontwikkelingen in de markt’, ‘wat is de directe en indirecte concurrentie’, ‘welke behoeftes hebben toekomstige klanten en spelen wij daar met onze dienst op in’, ‘zijn er nog knelpunten binnen onze organisatie’, ‘welke investeringen zijn er nodig’ en ‘wat is het rendement hiervan’ zijn van belang om een beargumenteerd besluit te kunnen nemen over eventuele investeringen. Niet alleen kunnen de resultaten van het haalbaarheidsonderzoek dienen als extra ondersteuning om een beslissing te nemen, maar ook om extra (externe) de financiering rond te krijgen.

Om te weten hoe diensten en producten in de markt te zetten is een marktonderzoek of marktverkenning een goed middel om deze informatie op te halen. In een dergelijk onderzoek wordt de doelgroep inclusief haar eigenschappen en wensen onderzocht alsmede de potentiele doelgroep(en). Daarnaast kan marktonderzoek ook worden gebruikt om een beeld te krijgen of de bestaande producten en diensten aansluiten bij de wensen en eisen van de afnemers. Een dergelijke klantentevredenheidsonderzoek is voor veel bedrijven een goed middel om de waardering van de klanten te peilen.

  • Nieuw product + nieuwe doelgroep = haalbaarheidsonderzoek en marktverkenning
  • Nieuw product + bestaande doelgroep = haalbaarheidsonderzoek
  • Bestaand product + nieuwe doelgroep = marktonderzoek
  • Bestaand product + bestaande doelgroep = klanttevredenheidsonderzoek
14. 08. 24
posted by: Super User
Hits: 7346

Interne bedrijfsscholen en zorgacademies vormgeven en opzetten, leveren van ELO’sschool-250pics

Gedurende een intakegesprek voor een kwaliteitsslag komt het regelmatig voor dat niet alleen een nieuw systeem of een nieuwe norm geïmplementeerd dient te worden, ook wordt er wat van de werknemers verwacht. Dit kan een stuk kennisverbreding / verdieping zijn binnen hun functie, maar bewustwording van de nieuwe organisatiecultuur of het procesmatig (mee)denken van de werknemers, kunnen bijdragen aan de organisatorische veranderingen. 

Een dergelijke scholingsbehoefte kunnen onze adviseurs omzetten in een concreet opleidings- c.q. trainingsplan op maat gemaakt voor uw organisatie. Scholing kan bestaan uit losse trainingen op diverse vak- en functiegebieden, maar ook Mbo en Hbo (deel)opleidingen kunnen worden toegepast binnen uw organisatie. Afstemming met Crebo / Croho houdende instanties en de organisatie van een scholingstraject kan door één van onze adviseurs opgepakt worden. Onze kracht zit in het actief adviseren en ontzorgen van onze relaties zodat de scholing c.q. training op de juiste wijze wordt uitgevoerd binnen de bestaande bedrijfsvoering en –activiteiten.

Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan binnen de uitzendbranche en binnen de zorgsector en kunnen we ons daardoor goed inleven in hun bedrijfsspecifieke situaties en kenmerken. Tevens bieden we de mogelijkheid tot het leveren van elektronische leeromgevingen. Door middel van dit digitale systeem kan scholingsinformatie organisatie breed worden weggezet en kunnen uw werknemers dit portal gebruiken om hun studievoortgang te monitoren. Een dergelijk systeem is naar wens in te richten afhankelijk van uw eigen bedrijfsschool of zorgacademie.

14. 08. 24
posted by: Super User
Hits: 12229

Inrichten van organisatie en (financiële) administratie van MKB’ers en Zzp’ersadministratie-250pics

Als ondernemer ben je voornamelijk bezig met het binnenhalen van opdrachten, uitvoeren van de opdrachten of het aansturen van je personeel. Het bijhouden van de administratie wil er dan nog wel eens bij in schieten omdat het minder dringend is. Follow-up van verstuurde facturen, cash flow calculaties etc., zijn zaken die blijven liggen terwijl daar winst op te behalen is. Onder andere kunnen wij voor u de volgende werkzaamheden verzorgen:

  • Crediteurenadministratie
  • Debiteurenadministratie
  • Kasadministratie
  • Opstellen van BTW aangiften
  • Samenstellen van jaar- en kwartaalrapportages

Daarnaast kunnen onze adviseurs u ondersteunen bij het efficiënt inrichten van uw administratie zodat u met minder handelingen uw administratie kunt voeren naast u andere taken. Inzet van diverse applicaties en koppelingen van systemen zijn daarin mogelijk.

Wist u dat wij speciale tarieven hanteren voor Zzp'ers? Neem daarvoor contact met ons op. Bel 0591 - 65 31 75 of stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Naar boven